Бащата на Ансу Фати даде шокиращо интервю за COPE в ранните

...
Бащата на Ансу Фати даде шокиращо интервю за COPE в ранните
Коментари Харесай

Фати е разочарован от коментарите на баща си

Бащата на Ансу Фати даде шокиращо интервю за COPE в ранните часове на сряда сутринта, потвърждавайки, че е " сърдит " от неналичието на игрово време на сина си, което, съгласно него, е по-малко от дните, когато Лионел Меси е бил в близост (въпреки че играчът е подготвен да усъвършенства персоналния си връх за участия в Ла Лига). Фати си е лежал  в леглото по време на упоменатото изявление и Relevo оповестява, че той въобще не е знаел, че това се случва.

Испанското издание продължава, че 20-годишният футболист е смутен от това, че е бил изложен баща си, защото до момента се е изявявал в добра светлина пред медиите и в Барса. В резултат на това се счита, че Фати обмисля да пусне изказване, с цел да се отдели от мненията на татко си.

Наистина бащата на играча призна по време на изявлението, че " в случай че зависеше от Фати, той щеше да остане в Барса през идната година ", макар слуховете, които го свързваха с пренасяне от клуба. Испанският национал се бори да възвърне цялостната си форма в сезон, унищожен от повтарящи се травми, и към момента не е съумял да си проправи път назад в титулярните 11 на Шави, откакто не е отбелязал гол от октомври.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР